Piano leasen

Piano Leasen

 

Wilt u een fijne piano, waarop u of uw kinderen het pianospelen kunnen ontdekken, of bent u al volleert maar wilt u geen piano aanschaffen? Dan kunt u bij ons een piano leasen. Niet alle piano’s komen hiervoor in aanmerking, maar wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

Voor een minimaal bedrag per maand een top piano in huis?

Onze piano’s : bekijk de hele voorraad

Steingraeber & Söhne piano Zeldzaam en historisch

Liefhebber van klassieke piano's er van topmerken? Steingraeber & Sons is 1 van de meest prestigieuze pianomerken ter wereld. Deze piano's worden nog altijd gebouwd en een nieuwprijs van rond de 30.000 euro is niet vreemd. Dit is echter een klassieke piano van begin vorige eeuw. Heel mooi om te zien. En ook voor deze piano zoeken wij een passende plek. Van harte welkom. Deze piano staat in onze vestiging Nieuwe Pekela!

Handgebouwde Yamaha Ux 1 piano met vervoer en garantie NL DE BE

Top instrument, handgebouwd Yamaha ux u1 , zeldzaam zwart hoogglans gratis garantie

Duitse Ibach piano met renner mechaniek

Bent u op zoek naar een betaalbare piano? Een piano die niet al te groot is en toch geschikt als Beginnerspiano voor de kinderen? Dan kunnen wij deze Duitse Ibach piano aanbevelen. uitgevoerd met een prima renner mechaniek. Zoals elke piano gratis geleverd met pianobankje in heel Nederland.