Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Wij verzorgen de aankoopkeuring van piano’s en vleugels door de hele Benelux.

Bent u van plan een piano te kopen? Om teleurstellingen te voorkomen is een aankoopkeuring een veilige manier om dit te doen. Uw piano winkel heeft passie voor piano’s en wenst iedereen een piano toe die aan de verwachtingen voldoet. Op bijvoorbeeld marktplaats staan veel goedkope, soms goede maar ook slechte piano’s. Als de piano niet meer te stemmen is, kan een aankoopkeuring u veel geld en ellende schelen.

Wij  kunnen voor u een aankoopkeuring doen voor €50,- exclusief btw. Hierbij komt er 0,50€ per gereden kilometer bij. Met als vertrekpunt Terborg.

De zekerheid van een goede piano

Onze piano’s : bekijk de hele voorraad

Unieke Steinway & Sons O 180 vleugel

Let op! Al onze instrumenten waar ivoor als toetsbeleg gebruikt is, worden uitsluitend met een Cites certificaat verkocht en geleverd! Trots zijn wij als klein familiebedrijf deze mooie vleugel te mogen aanbieden. Het betreft een mooie Duitse Steinway O vleugel van rond 1900. Echt een onverprutst juweel. Een heerlijke bezieling , zoals een vleugel van dit formaat dit zelden vertoond. Het toetsbeleg is nog origineel. De gepolitoerde buitenkant ook De zangbodem is helemaal gaaf. Echt uniek! De vleugel zal vanwege de aanwezigheid van ivoor met een Cites certificaat verkocht worden. Deze Steinway & Sons Vleugel is 180 cm lang. En vanwege haar grootte heel goed te plaatsen in de meeste huiskamers. Ook deze vleugel is een uniek exemplaar. Bij ons ook een unieke prijs en service. Voor vragen kunt u ons bereiken op 0627880123 Welkom bij Uw pianowinkel in Nieuwe Pekela