Arnhem viert Piano Day 2017 met zangeres Lavalu

Arnhem viert Piano Day 2017 met zangeres Lavalu

Bron: de Gelderlander

VIDEOARNHEM – De Arnhemse zangeres Lavalu organiseert woensdagavond 29 maart voor het tweede jaar op rij ‘Piano Day’, een ode aan de piano op initiatief van de Duitse componist en muzikant Nils Frahm. Locatie is Uw Pianowinkel aan het Gele Rijdersplein in Arnhem.

Frahm nam het initiatief voor Piano Day ‘omdat het geen kwaad kan de piano extra aandacht te geven’. Hij koos voor de 88ste dag van het jaar; een piano heeft 88 toetsen. Vorig jaar organiseerde Lavalu het enige Nederlandse evenement, nu doet ook Leeuwarden mee.

Intiem

De pianisten die vanavond optreden zijn Lavalu, Jeroen van Vliet, Joep van Geffen, Nikola Meeuwsen en Steven Ivo. Lavalu treedt samen met Gerhardt Heusinkveld ook op als 1st of June. De setting is intiem, en er is beperkt plaats. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@lavalu.nl.

Bekijk de videoclip van Safe, een van de nummers die Lavalu speelt ter gelegenheid van Piano Day 2017.

 

Onze piano’s : bekijk de hele voorraad

Schimmel 112 piano met Renner mechaniek in bruin zwart of wit

Zeer hoogwaardige piano uit de Schimmel fabriek in Braunschweig. De piano is 112 cm hoog. Uitgevoerd met een "Renner" mechaniek. Zeer geschikt om vele jaren op te studeren. Dit model hebben we regelmatig voor u beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Van harte welkom in Dieren.

Steinway & Sons K piano

Geweldig mooie mat zwarte Steinway & Sons K concertpiano. Bouwjaar begin vorige eeuw. Een mooie piano voor de echte Steinway & Sons liefhebber. We hebben maarliefst drie Steinway & Sons K piano's staan. Van harte welkom. Deze piano staat in onze vestiging in Nieuwe Pekela!