Goede goedkope piano voor kinderen

Goede goedkope piano voor kinderen

U bent op zoek naar een leuke piano, voor uw kinderen om piano spellen op te leren. Dan is het een uitkomst dat u ook kunt kiezen voor een zeer goede gebruikte piano. Doordat onze piano’s vooral alleen de beste merken zij n, zijn ze stemvast, en zeer geschikt voor uw kind om het pianospelen onder de knie te krijgen.

Maar ook voor uzelf zijn deze kwaliteitspiano perfect om binnen kamers te genieten van uw pianospel.

Uw Pianowinkel te Terborg heeft meerdere piano’s en vleugels staan die aan ieders wens voldoen. Komt u eens langs en maak een afspraak, of kijk verder op onze website.

Fibiger beginnerspiano zwart hoogglans gratis gebracht

Leuke Beginnerspiano en uitgevoerd in Zwart hoogglans is deze Fibiger piano. Een mooi statig model. Toch slechts 115 cm hoog. Gratis gebracht met een pianobankje erbij. Van harte welkom

Tsjechische Petrof Beginnerspiano

Leuke Petrof Beginnerspiano. Uitgevoerd in mat zwart. Leuk voor u en de kinderen 🙂 En, gratis gebracht met een leuk bankje erbij. Van harte welkom bij Uw pianowinkel

Schimmel 112 piano met Renner mechaniek in bruin zwart of wit

Zeer hoogwaardige piano uit de Schimmel fabriek in Braunschweig. De piano is 112 cm hoog. Uitgevoerd met een "Renner" mechaniek. Zeer geschikt om vele jaren op te studeren. Dit model hebben we regelmatig voor u beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Van harte welkom in Dieren.

Historische Kohl piano uit Hamburg vierkorig!

Unieke piano , die eigenlijk in een museum thuis hoort. Grotendeels gereviseerd. Hamers, dempers, snaren en optisch fraai. Een grote antieke concertpiano met ala bijzonderheid aan de diskant vier koren. Dat wil zeggen vier snaren per toets. Deze piano staat in onze vestiging in Nieuwe Pekela!

Steinway & Sons N piano 137cm

Een hele bijzondere Steinway & Sons piano. volgens het serienummer van rond 1860. 137cm hoog. Een collectors item. Deze piano staat in onze vestiging in Nieuwe Pekela

Duitse Ibach piano met renner mechaniek

Bent u op zoek naar een betaalbare piano? Een piano die niet al te groot is en toch geschikt als Beginnerspiano voor de kinderen? Dan kunnen wij deze Duitse Ibach piano aanbevelen. uitgevoerd met een prima renner mechaniek. Zoals elke piano gratis geleverd met pianobankje in heel Nederland.