Arnhem viert Piano Day 2017 met zangeres Lavalu

Arnhem viert Piano Day 2017 met zangeres Lavalu

Bron: de Gelderlander

VIDEOARNHEM – De Arnhemse zangeres Lavalu organiseert woensdagavond 29 maart voor het tweede jaar op rij ‘Piano Day’, een ode aan de piano op initiatief van de Duitse componist en muzikant Nils Frahm. Locatie is Uw Pianowinkel aan het Gele Rijdersplein in Arnhem.

Frahm nam het initiatief voor Piano Day ‘omdat het geen kwaad kan de piano extra aandacht te geven’. Hij koos voor de 88ste dag van het jaar; een piano heeft 88 toetsen. Vorig jaar organiseerde Lavalu het enige Nederlandse evenement, nu doet ook Leeuwarden mee.

Intiem

De pianisten die vanavond optreden zijn Lavalu, Jeroen van Vliet, Joep van Geffen, Nikola Meeuwsen en Steven Ivo. Lavalu treedt samen met Gerhardt Heusinkveld ook op als 1st of June. De setting is intiem, en er is beperkt plaats. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@lavalu.nl.

Bekijk de videoclip van Safe, een van de nummers die Lavalu speelt ter gelegenheid van Piano Day 2017.

 

Onze piano’s : bekijk de hele voorraad

W.Hoffmann piano model 123 made in Langlau

Bent u op zoek naar een topinstrument? Dan kunnen wij van Uw pianowinkel het merk W. Hoffmann mits ze in Langlau gebouwd zijn zeer aanbevelen. Uitgevoerd met het Renner mechaniek, een tropenbast stemblok en vele hoogwaardige materialen. Dit alles resulteert in een heerlijk spelend instrument met een prachtige bezieling.Welkom in Dieren! vragen? 06-27880123

Steinway & Sons N piano 137cm

Een hele bijzondere Steinway & Sons piano. volgens het serienummer van rond 1860. 137cm hoog. Een collectors item. Deze piano staat in onze vestiging in Nieuwe Pekela

Handgebouwde Yamaha Ux 1 piano met vervoer en garantie NL DE BE

Top instrument, handgebouwd Yamaha ux u1 , zeldzaam zwart hoogglans gratis garantie